Πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας πιάνου - Λυδικό Ωδείο Θεσσαλονίκης

 

Πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας πιάνου

Λυδικό Ωδείο Θεσσαλονίκης

Το Λυδικό Ωδείο Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος ενισχυτικής διδασκαλίας πιάνου από 01 – 31/07/2023.

Η ενισχυτική διδασκαλία πιάνου είναι μια διαδικασία που αποσκοπεί στη βελτίωση των δεξιοτήτων και των γνώσεων του μαθητή στο πιάνο. Μπορεί να προσφέρει πρόσθετη υποστήριξη για να αναπτυχθεί η τεχνική, η μουσική αντίληψη και η εκτέλεση.

Οι λόγοι για να επιλέξει κάποιος ενισχυτική διδασκαλία πιάνου μπορεί να ποικίλουν. Μπορεί να είναι ένας μαθητής που θέλει να προχωρήσει πιο γρήγορα από τον τυπικό ρυθμό μάθησης, ή ένας μαθητής που έχει ιδιαίτερες ανάγκες και χρειάζεται εξατομικευμένη προσέγγιση. Επίσης, μπορεί να προσφέρει επιπλέον εκπαίδευση για εισαγωγή σε μουσικές σχολές ή για προετοιμασία για αποδόσεις και εξετάσεις.

Κατά την ενισχυτική διδασκαλία πιάνου, ο δάσκαλος μπορεί να επικεντρωθεί σε συγκεκριμένους τομείς που χρειάζονται βελτίωση, όπως η τεχνική, η απόδοση του κομματιού, η μουσική ερμηνεία, η ανάγνωση παρτιτούρας ή η θεωρητική κατανόηση.

Οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από την ενισχυτική διδασκαλία πιάνου με προσαρμοσμένη προσέγγιση στις ανάγκες και τους στόχους τους. Ένας εξειδικευμένος δάσκαλος μπορεί να προσφέρει ατομικό μάθημα και εξατομικευμένες ασκήσεις που ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες του μαθητή.

Συνολικά, η ενισχυτική διδασκαλία πιάνου μπορεί να βοηθήσει έναν μαθητή να προχωρήσει πέρα από τον συμβατικό διδακτικό πρόγραμμα και να αναπτύξει τις μουσικές του δεξιότητες με πιο εντατικό τρόπο.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα σε ατομικά μαθήματα.

Ο προγραμματισμός των ημερών και ωρών του προγράμματος θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με κάθε συμμετέχοντα.

 

Πληροφορίες – Εγγραφές

Λυδικό Ωδείο Θεσσαλονίκης

2310 749 748

6987 102 063