3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών


Το ΛΥΔΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε συνεργασία με τον Ο.ΔΙ.ΑΣ., την INTERNATIONAL ACTION ART ομίλου UNESCO και υπό την αιγίδα του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης με υπεύθυνη και καλλιτεχνική διευθύντρια  την κ. Νατάσα Ιγνατιάδου αναγνωρισμένη από το υπουργείο Πολιτισμού, διοργανώνει το 3ο διεθνές φεστιβάλ χορωδιών στο θέατρο ΚΑΡΑΠΑΝΤΣΕΙΟ στις 25/26/27/11/2022.

Σκοπός του φεστιβάλ μέσα από αυτήν την  μεγάλη διοργάνωση που θα πραγματοποιείται σε διάφορα μέρη της Θεσσαλονίκης, είναι να αναδείξουμε το έργο των χορωδιών της Ελλάδος και γενικότερα του κόσμου.  Στόχος μας είναι να ενώσουμε και να προβάλουμε τις πολιτιστικές δράσεις που εξυψώνουν το πνεύμα της μουσικής και της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Σε περίπτωση που αποδεχθείτε την πρόσκληση παρακαλώ πολύ να μας έχετε αποστείλει τα παρακάτω ως τις 30/09/2022. (Πλήρες ενημερωτικό έντυπο, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά, με την αποδοχή της πρόσκλησης μας).

1.Βιογραφικό της χορωδίας

2. Φωτογραφία

3.Ονοματεπώνυμο  Μαέστρου και τυχόν επωνυμία ορχήστρας.

4. Αριθμός μελών του συνόλου.

5. Σε περίπτωση οργάνων πέρα του πιάνου το οποίο θα βρίσκεται στο χώρο της εκδήλωσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ποια και πόσα όργανα υπάρχουν για την καλύτερη ηχητική κάλυψη

6. Το πρόγραμμα που θα τραγουδήσετε το οποίο όμως να μην υπερβαίνει αυστηρά τα 15 λεπτά, (συνήθως είναι 5 τραγούδια)

Σε περίπτωση διαμονής παρακαλώ ενημερώστε μας διότι για το φεστιβάλ πήραμε ειδικές προσφορές μιας και εκείνη την εποχή λόγω των πολλών εκθέσεων τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι ήδη κλεισμένα.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλ.: 2310 749 748 & 6987 102 063                   

Email: lydikesodes@yahoo.gr