Πρόσκληση για συμμετοχή στις χορωδίες μας - Λυδικό Ωδείο Θεσσαλονίκης

Η συμμετοχή σε μια χορωδία μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αναπτύξετε τις μουσικές σας ικανότητες, να βελτιώσετε τη φωνητική σας τεχνική, να αναπτύξετε την αίσθηση του ρυθμού και να αποκτήσετε εμπειρία συνεργασίας με άλλους μουσικούς. Επιπλέον, η συμμετοχή σε μια χορωδία μπορεί να προσφέρει μια κοινότητα όπου μπορείτε να μάθετε, να μοιραστείτε και να αναπτύξετε την αγάπη σας για τη μουσική με άλλους.

Όσον αφορά τα προσόντα του μαέστρου μιας χορωδίας, μερικά σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να έχει περιλαμβάνουν:

Τεχνική εμπειρία: Ο μαέστρος πρέπει να έχει εμπειρία στη διδασκαλία της φωνητικής τεχνικής και της μουσικής απόδοσης.

Εκπαιδευτικές ικανότητες: Πρέπει να είναι ικανός να επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους μέλη της χορωδίας και να μεταδίδει οδηγίες και αναλύσεις για τη βελτίωση της απόδοσης.

Μουσική ευαισθησία: Πρέπει να έχει καλή κατανόηση της μουσικής δομής, του ρυθμού, της μελωδίας και της αρμονίας.

Ενθάρρυνση και καθοδήγηση: Πρέπει να είναι σε θέση να ενθαρρύνει τα μέλη της χορωδίας και να τα καθοδηγεί προς τη βελτίωση και την απόδοση στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Ο μαέστρος ενός χορωδιακού σχήματος έχει σημαντική επίδραση στην ποιότητα και την εμπειρία των μελών της χορωδίας, επομένως η επιλογή του είναι ένα σημαντικό βήμα για την επιτυχία της ομάδας.

Ξεκινήσαμε και πάλι πρόβες με προσκλήσεις πολλές. Δεν μας ενδιαφέρει αν έχετε καλή φωνή η δουλειά μου ως μαέστρος είναι να σας φτιάξω εγώ την φωνή μιας και έχω όλα τα απαραίτητα προσόντα πάνω στην φωνητική.

Εσείς ακόμη το σκέφτεστε; Εγγύηση η όμορφη και χαρούμενη παρέα μας.

ΛΥΔΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πρόβες κάθε Τρίτη και Τετάρτη 08.00-09.30 μμ

Διεύθυνση: Τζων Κέννεντυ 24 με Παπαφλέσσα Γωνία,  Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Πληροφορίες – Εγγραφές

2310 749 748

6987102063

Η μαέστρος

Αναστασία Ιγνατιάδου